tack för helgen underbaraste !

Har haft en underbart rolig helg, med elin nathalie filip joakim & carolina! Lördagen spenderades med först Elin & Nathalie. Vi stack till klippan, & så träffade vi Filip & Joakim på storan. Vi stack väl till parken först har jag för mig. Ganska kul hade vi där. :) Sen så ringde Natha&Elin & sa att de sov hos mig. Sen så stack Joakim hem, så det var bara vi 4 sen. Vi stack & åt pizza! :) Men sen ville inte Filip ha, så jag natha & elin åt själva, medans filip satt & kollade på ;) sen stack vi ut, så kom elin föräldrar så jag natha & filip stack in på pizzarian igen.. vi fick klubbor då. :) Sen så stack vi & jag köpte en red bull också. Sen så gick vi & gjorde sanning & konka, & så skulle vi vara hemma sju, så skulle jag ringa på en dörr & fråga vad klockan var, & den var 5 i 7 ! vi fick bråttom & vi var faktiskt inte hemma förens..hmm.. 8 . Nästa dag så åkte Elin hem men Nathalie stannade kvar för hon skulle sova hos mig en natt till. Vi stack till klippan & hämtade Filip, sen stack vi till mig, & så hade vi ganska kul. På kvällen så kom Carolina också så hon var med. Senare åkte Carro hem, & vid 22 tiden gjorde vi anden i glaset, ingen bra idé. Orkar inte berätta vad som hände.. Vid halv 11 stack Filip hem... Sen sovde Nathalie hos mig till måndagen sen stack hon okcås hem.

ssummerlove

Jag sitter & lyssnar på denna låten, har aldrig hört den förr, men riktigt bra är den!

Ridin in the drop top with the top down
Saw you switchin lanes girl
Pull up to the red light lookin right
Come on let me get your name girl
Tell me where your from, What you do, What you like
Let me pick your brain girl
And tell me how they that got that pretty little face
On that pretty little frame girl
But let me show you round, Let me take you out
Betcha we can have some fun girl
Cause we can do it fast or slow
Which ever way you wanna run girl
But let me buy you drinks better yet rings
Do it how you want it done girl
And who woulda thought that you could be the one cuz I


I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me
This just can't be summer love you'll see
This just can't be summer love , L.O.V.E.


Come on and let me show you round, let me take you out
Betcha we can have some fun girl
Cuz you could dress it up, dress it down
Any way you want it done girl
Or we can stay home talkin on the phone
-Rappin till we see the sun girl
Do what I gotta do ,just gotta show you
That I'm the one girl
Well I'ma freak ya right each and every night
I know how to do it insane girl
Cuz I can make ya hot make ya stop
Make ya wanna say my name girl
Come on baby please cuz I'm on my knees
Can't get you off my brain girl
But who woulda thought that you could be the one cuz I


I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me
This just can't be summer love you'll see
This just can't be summer love , L.O.V.E.


Cuz I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me
This just can't be summer love you'll see
This just can't be summer love , L.O.V.E


Summer's over for the both of us. (summer's over}
But that doesn't mean we should give up on love. {don't give up}
Your the one that I've been thinkin of {your the one}
And I knew the day I met you you'd be the one


I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me
This just can't be summer love you'll see
This just can't be summer love , L.O.V.E


Cuz I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me
This just can't be summer love you'll see
This just can't be summer love , L.O.V.E


<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/b-UdW8VPYhM&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/b-UdW8VPYhM&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Glad midsommar alla!

Det är midsommar idag. Jag själv ska till lerberget & så ska vår familj fira med några vi känner, det kommer nog bli roligt, Emmy&Carolina är också där! Nu hoppas jag bara att det inte regnar, då blir det inte lika kul ju. & vet ni var jag är jättesugen på? Jag vill åka till bakken! Jag tror vi ska göra det också, någon gång i sommar, men jag vill åka dit NU! För vi ska också till danmark & träffa mina kusiner & så. :)

Vad ska ni göra idag? & vad ska ni mer hitta på i sommar? :)




livet leker
, ida

Words can change everything

Har ny design nu. Johanna har gjort den åt mig, jag är verkligen jättenöjd, tack! :)
favouritechild.blogg.se, check out (a)

hej..

Jag har haft kul det senaste dagarna, i söndags var jag först med elin till typ halv 4, sen så stack jag melissa & var där till typ 6, sen så stack jag & var med sofia&isabell, & sen var vi med filip&joakim också. & jag har varit med elin i går, vi var först på väla sen åkte vi till mig & fotade lite roliga bilder. Sen cyklade vi till filip & var med han ett tag, sen vid halv 8 så stack jag & var med carolin & det var kul med de utlänningarna hahaha! sen så kom filip också så var vi tre ett tag & vid 22 tiden stack jag hem... & idag vet jag inte vad jag ska göra.


skolavslutning 09

Världens sorgligaste skolavslutning, men samtidigt den bästa. Det var sjukt kul! Den första timmen på sommarlovet, en bättre start finns inte! Det var några kvar, & vi hade typ jättekul. Vi hade slagge & massa sånt, så mina leggins var inte vita längre... Jag skulle slå ner Fille, men det gick inte så bra, för han vann hela tiden.. Sen drog han ner min klänning :( Så gav Ocke massa tips till Filip, så fick jag inga. :( Sen skulle jag, fille, eddie, emma, jocke, & några till göra anden i glaset, men vi fick typ inte vara någonstans ;o




Sista skoldagen i dag på krika - någonsin! :)

& jag kan knappt tro det! Idag var den sista skoldagen på krika, & jag kommer aldrig åka dit igen. Det känns verkligen inte så, det känns som om vi kommer fortsätta.. Jag kommer sakna mina klasskompisar så sjukt mycket! Vissa ska ju börja på ljungbyhed, & jag ska börja på snygga torp som vissa andra. Dom som jag gått med, enda sedan ettan, vi ska nu skiljas. Jag kommer sakna det, men jag är ännu mer spänd & så inför snygga. Dagen i dag den var ändå ganska okej. Vi började hela lektionen med att städa, städa, städa! Vi tog hem allt, men jag fick inte plats med allt, så jag får ta lite i morgon. Sen så efter rasten hade vi sångträning för i morgon, vi började med att sjunga alla, för vi ska ha något sånt så alla klasser sjunger. Sen så sjöng f-1 & de sjöng " sommarlov ". Sen skulle 2-3 sjunga, & de sjöng " sommaren är kort ". Sen skulle vi upp & vi sjunger " jag sitter på ett berg " fast lite konstigare.. Många tyckte att vi inte skulle ha den för vi slutar faktiskt, men ändån, man får nöja sig med det man får. Efter det så hade vi gympa, med fyrorna, jag trodde den skulle bli förstörd, som hela klassen trodde. Men det blev den inte. Vi hade brännboll, fyrorna mot femmorna.. & ja, vi vann överlägset, vi hade 180 & dom 35.. Wiho! :) Fast alla killar i vår klass sjuter sjukt långt... Jag blev så failed i dag, sköt inte långt & tappa bollen hela tiden osv. & jag måste berätta om rasten! Filip skulle visa när han spelade "know your enemy" för han sa att han kunde den, så skulle han stämma Idas gitarr, så bah den första strängen hoppar av, shit vad man skratta då.. Han bara satt & stirra sen sa han " Shit vilken dålig gitarr man kan ju inte ens spänna den!" som typ, en ursäkt.. Sen så den tredje, tar han också i sönder. Den ramlade av typ vid där man spänner.. Inte så smart, nej. Sen fick vi glass efter maten & sen så slutade vi! :) 

menhej ! :)

Ja, jag som lovade att skriva oftare.. Men det har inte blivit av .. Jaja, jag ska inte lova mer nu,
för jag kommer nog inte hålla det (; Skolan var ändå ganska okej idag, för vi fick ha med godis till slöjden, & jag hade med ganska mycket godis & hade ganska mycket över, & så fick vi äta i skolan också, medans vi arebetade. Jag var lite klantig när jag skulle dricka, för Fille stod framför mig & jag kollade på han när jag drack, & så hände samma misstag som hände hos Carro, men inte lika pinsamt eftersom jag känner alla. Jag hällde i munnen innan den var munnen så hällde på kläderna & sen så ställde jag den på bordet & välte den så det blev fanta på bordet.. Inte så smart nej.
Ja, & det är snart sommarlov, det ger vi ett stort plus till,right ? :) Vår skola slutar en dag tidigare än alla andras, på torsdag. Denna avslutningen är speciellare än vad alla andra, denna är den sista. Jag ska börja i snygga torp sen efter sommaren. Det kommer bli extra kul att börja skolan till hösten tack vare det ! Sommaren kommer bli rolig också, jag har hört att vi ska åka till Jette & Flemming i danmark! Det är alltid roligt. Då får jag träffa kusin Julia(: Vi ska ha med Laika då också, men vi måste ha EU-pass eller något sådant. Nu har jag inte så mycket mer att berätta, men jag ska försöka skriva så snart som möjligt.


livet leker, ida.

RSS 2.0