hejsan hoppsan.

Idag så har jag haft egentligen ganska kul, kvällen iallafall. Förmiddan var helt kass... Vid fem tiden såg jag Moa & Cajsa cykla ut genom huset. Jag sa hej, så sa de " DU HAR INGA SKOR " xD & då, ja då, då sa jag faktist " MEN NI HAR INGA HJÄLMAR" ;'D de skulle nämligen ut & hämta Cajsas lillasyrra som hade cyklat iväg. De skulle komma till mig när de hittat henne. Jag sa att jag var ute & hoppade studsi eller var inne, men jag var ute hela tiden & jag sa att jag skulle visa min nya tricks. (stå på händer, ner i kullerbytta., kullerbytta upp på fötterna., stå på händer & sen ut i spagat sen i ihop sen ner.) När de kom hade de ej hittat Frida, hennes lillasyrra, så de sa till hennes mamma så hon fick hämta henne. Sen så hade vi kukul så först hoppa vi & så, sen gick vi in, sen så vid sju typ skulle Moa hem så var jag & Cajsa ett tag hemma hos henne, sen stack vi till mig & då fotade vi på studsmattan, funfun (y'. Sen så skulle hon också hem, hon skulle göra nåt, så stack jag in & satt vid datorn så först skulle jag spela in min låt men det fuckade sig så jag sket i det. Sen skulle jag kolla på wipeout. jag säger bara HAHA! asså, jag lovar, hållde på att pissa på mig av skratt ('a Sen kollade jag på sanningens ögonblick lite, sen stack jag ut på oausen & hjula & så, sen kollade jag lite till sen så palla jag inte kolla, eller hon på tven ville inte varra med mer & det tyckte jag var tråkigt så jag satt mig vid datorn istället. & nu sitter jag här.



tiidag !

Idag är det tisdag & skolan var inte roligt, nej. Igår var jag & praoa & det var ganska kul. Vi gjorde massa olika saker & alla berättade vad de hållde på med, & det var komplicerat ... Vi sorterade  & slängde papper & surfade på nätet. (: &, vi slutade 1 & en halvtimme tidigade ! ett stortstortstort plus för det!

I dag så var jag med Elin & hon hade med sin hund Annie, & min & hennes hund lekte då... Sen så satt vi upp studsmattan men vi hade lite problem med det... ;)


livet leker
, Ida

studiedag.

hej! det har varit ett tag sen jag blogga nu, men nu så bloggar jag! Jo, jag kanske ska träffa min kompis Paula i helgen om det nu gick. Vi ska pratas vid när hon kommer hem från skolan tror jag, för de har inte studiedag idag, som vi i klippan har. om 5 veckor är det uppvisning med gymnastiken så nu är det träning, träning träning! jag har aldrig varit med på uppvisning förr, men det kommer nog bli kul. vi ska vara blommiga, haha! jag lovar nu att jag kommer blogga oftare, för er som läser.

livet leker, Ida

Laika

Hej! Igår tog jag hem min lilla hund Laika. Det är en toypudel, bishon frisé & powder puff. Den är svart, med lite vitt på nosen på magen & på tassarna. Jag har väntat i fyra år. Namnet Laika fick jag ifrån när pappa lova mej en hund (2004) då vi forksa om rymden i skolan, & då pratade vi om Laika. Därför heter dne Laika, jag bestämde det redan då. Jag tycker namnet är så fint.

Vi har börjat i skolan igen & det är tråååååk. Jag hatar verkligen skolan, även fast jag kan tycka det är kul ibland. Vi har också börjat med nationella proven, & det är inte heller kul.. ;s


& förlåt för jag inte bloggat. Jag har inte så mycket tid, skolan har börjat nu ju & kompisar & simning gymnastik... Just nu har jag en ledig dag i veckan, tisdag.


livet leker, Ida

RSS 2.0